Moa Johansson är ny medarbetare hos Karlstad Makers

Moa Johansson är ny medarbetare hos Karlstad Makers i vårt Makerspace. Hon är utbildad hemslöjdskonsulent och har bland annat utbildat sig i Ledarskap i slöjd och kulturhantverk vid institutionen för kulturvård på Göteborgs universitet.

Moa har dragit igång Crafterwork, som blivit mycket populärt, och huserar på olika offentliga mötesplatser. Moa vill att folk ska träffas genom intresset för hantverk och lusten att skapa saker. Att korsa olika hantverkstyper är det roliga och som i förlängningen leder till att man bestämmer sig för ta idéen vidare. Det i sin tur kan leda till ett projekt eller andra koncept.

Moa finns på plats måndagar och tisdagar från kl.9.00-15.00. Du når Moa via www.karlstadakers.se eller karlstadmakers på Facebook.