Brett deltagande på emotionell intelligens kurs

emotional-intelligence

Vi ser just nu ett brett deltagande på den pågående kursen ”Emotionell intelligens & exceptionellt ledarskap”, med representation från allt från stora företag som Hewlett Packard till små företag som EmmaJord.

Den pågående kursen Emotionell intelligens och exceptionellt ledarskap är ett 8 veckors ledarskapsprogram som ges av Nowscape Consulting i samarbete med Innovation Park. Det glädjer oss att se ett så brett deltagande på kursen med representanter från företag som bland annat Hewlett Packard och EmmaJord.

Programmet är utvecklat och implementerat på Google tillammans med de främsta forskarna och ledarskapsprofilerna i världen. Programmet är just nu en av de mest uppskattade och högst rankade utbildningsinsatserna inom Google. Utbildningen syftar till att ge exceptionellt ledarskap, långsiktig hållbarhet och välmående. Det grundar sig på mindfulness och emotionell intelligens.