Ansök till ÅForsk entreprenörsstipendium

sisp_logotyp

Nu kan entreprenörer söka ÅForsk Entreprenörsstipendium, som delas ut i samarbete med Swedish Incubators & Science Parks sedan 2015. Sveriges 10 mest innovativa entreprenörer utnämns under Sveriges Innovationsriksdag 2017.

Tillsammans med Swedish Incubators och Science Parks nätverk av innovationsmiljöer letar ÅForsk efter morgondagens mest lovande entreprenörer.

Du som söker ska ha koppling till universitetsmiljö, antingen som student, doktorand, forskare eller lärare. Både entreprenörer som verkar i en inkubator/science park och entreprenörerna som inte finns i någon av innovationsmiljöerna är välkomna att söka.

10 vinnarentreprenörer röstas fram utifrån särskilda kriterier. I juryn sitter representanter från ÅForsk och Swedish Incubators & Science Parks. Vinnarna annonseras den 25 april i Norrköping, i samband med Sveriges Innovationsriksdag 2017.

Sista datum för anmälan är 17 februari. Anmälan görs här!