Hagfors kan få ny innovationshub

Nyhet från NWT :innovationshub Hagfors

På onsdagen var uppstartsmötet för den eventuella satsningen på en ny innovationshub i Hagfors. Karlstad Innovation Parks Mats Williams, Patrick Standfast och Anna-Karin Frykstedt var på plats. 

I Karlstad Innovation Parks uppdrag ingår att utöka Karlstad Innovation Park med flera filialer ”hubs” på flera platser i Värmland. Ett påtänkt alternativ till nästa hub är kontorsbyggnaden på Hagfors flygplats.

Med på mötet var Mats Williams, Patrick Standfast och Anna-Karin Frykstedt från Karlstad Innovation Park, Jan van Bremen som äger fastigheten, näringslivschefen Fredrik Igelström och Josephine Bäcker från Hagfors kommun, samt flera företagare knutna till Innovation Park och som är intresserade av en filial till Hagfors.

Inom 14 dagar planeras ett möte med Region Värmland för att se hur man kan gå vidare med detta.

Läs NWT:s artikel här!