Innovation Park ingår partnerskap med Connect Sverige

Vi är glada att berätta att Innovation Park har ingått partnerskap med Connect Sverige. Connect är en ideell organisation som matchar entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet. Innovation Park ser ett givande samarbete där vi ömsesidigt lär, utvecklar och skapar fler hållbara företag i Värmland.

Idag presenterades Innovation Park tillsammans med övriga samarbetspartners på Connect Värmlands kickoff.

IMG_0543

Temat för dagen var Digitala resor och först ut på scenen var Mikael Solberg som presenterade Karlstadbolaget Zynapp som för några år sedan startade som en idé på en servett och snart är färdiga för lansering. Mikael presenterade appen i en imponerade livedemo där allt flöt på bra.

IMG_0546

Näste talare var Daniel Malmqvist som talade om hur han digitaliserat en hel bransch genom bolaget Ztory. Ztory är “magasinens Spotify” där användaren kan för en fast månadskostnad läsa hur många magasin, dagstidningar och barnböcker denne vill.

IMG_0547

Efter avslutade presentationer pitchade 4st startups sina idéer och sökte kompetenser samt kapital.

En mycket lyckad dag.