Innovation park söker extraknäckande kommunikatör

Slänger du dig med uttryck som “filterbubblor”, “influencers” och “viral succé”? Är du driven, självgående och nytänkande kreativ? Vill du ha ett extrajobb där du får möjlighet att bygga nätverk inom det värmländska näringslivet?

Karlstad Innovation Park är en mötesplats för människor som är sugna på förändring och nyfikna på innovation. Dessutom är vi en landningsplats för företag i utveckling.

Vi söker nu en självgående, kommunikativ och idéstark kommunikatör. Vi ser att du har förmågan att ta långsiktiga beslut men att du också kan kavla upp ärmarna och arbeta utefter framtagna strategier.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är en fena på kommunikation och annonsering i sociala kanaler, dvs. Du hanterar Facebook, Instagram och Snapchat som ett rinnande vatten och har full koll på vad ungdomarna där ute tycker är “cringe”. Din styrka ligger helt klart i ditt intresse för digitala och sociala kanaler!

  • Du är självgående och utmanas av att testa nya saker på nya platser
  • Du har vana av kreativa program som underlättar ditt arbete – till exempel Photoshop, videoredigerings-verktyg och Illustrator
  • Du behärskar både svenska och engelska – framförallt i skrift
  • Du har genomfört eller genomför en eftergymnasial utbildning inom kommunikation
  • Du är en strategisk doer

Vi tror att du gör detta vid sidan av dina studier eller något deltidsprojekt

I din roll kommer du att få följa med och dokumentera under spännande aktiviteter och event inom innovation och företagande. Du kommer att ansvara för vår omvärldsbevakning och leda oss i vårt kommunikativa arbete. Vi ser att du är med och påverkar vår verksamhet med din kunskap och att du får möjlighet att utvecklas i din roll.

Anställningsform: Projektanställning. Tillträde: Omgående.

start_projekt

KONTAKT

Screen Shot 2017-10-25 at 18.46.36

Fredrik Lindroos, VD Karlstad Innovation Park
fredrik.lindroos@karlstadinnovationpark.se

 

annons_kommunikator_KIP2017