Delprojektledare Hagfors Innovation Park – 60%

Nu söker vi dig som i rollen som delprojektledare vill leda utvecklingen av Hagfors Innovation Park. Innovation park är en mötesplats i Hagfors (samt Karlstad, Sunne) dit du kommer med din idé eller ditt företag för att utvecklas genom ett öppet kreativt klimat. I Innovation park sker samskapande, aktiviteter, föreläsningar och evenemang. I den kreativa miljön möter du en mix av etablerade företag, startups och människor med idéer. Vi möter många som suttit hemma vid köksbordet med sin idé men som sen sätter sig i våra miljöer och där får en väldig fart på sin idé. 

Vi tror att du är en kreativ nätverkare som gillar att få människor att arbeta tillsammans och gillar att se när produkter, tjänster och människor utvecklas. Vi tror att du har god vana av att arbeta i kreativa och förbättrande processer som t.ex. Lean startup. Du gillar att ordna evenemang och olika former av träffar där Hagfors möts och tillsammans skapar framtiden. 

Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät i Hagfors näringsliv. 

Innovation Park finns idag i Karlstad, Hagfors och Sunne och bedriver förstudier för etableringar i Kristinehamn samt Arvika.

Nuvarande projektledares uppdrag har varit att etablera parken vilket nu är färdigt och därför söks dennes efterträdare. 

Skicka din ansökan till: fredrik.lindroos@karlstadinnovationpark.se senast den 9/5.

Tjänsten delfinansieras med medel från EU samt Region Värmland.