Skulle du och ditt företag må bra av att finnas i en kreativ miljö där du får energi, inspiration och utmaningar i att utveckla din verksamhet? Vi är en mötesplats för människor som är sugna på förändring och nyfikna på innovation. Dessutom är vi en landningsplats för idéer och företag i utveckling. En flexibel arbetsplats som gör dig smartare.


 

OPEN OFFICE FLEX SPACE 990 kr/månad

Open Office är en miljö för dig som vill arbeta i en öppen och flexibel miljö, utifrån dina behov just nu. Tillgång till en flexibel arbetsplats, bokningsbara mötesrum, alla Innovation Parks koncept och verktyg men framför allt ett levande nätverk. Att kunna testa en tanke med en granne eller ta hjälp av en kollega är en del av tjusningen. Kort sagt, ett sammanhang som gör dig smartare.

 

STARTLAB 100 kr/månad

Startlab vänder sig till dig som jobbar med en idé eller är helt nystartad som företagare. I början behövs en stor portion mod och energi för att utveckla sin idé vilket kan vara svårt när man sitter hemma vid köksbordet. Här har du tillgång till en flexibel arbetsplats under kontorstid och alla Innovation Parks koncept. Erbjudandet gäller i 6 månader och för dig som ej fakturerat mer än 30 tkr.


INVIGNING ARVIKA INNOVATION PARK!

Anmäl dig här!