TESTA INNOVATION PARK!

Känner du att du och ditt företag skulle må bra av att finnas i en kreativ miljö där du får energi, inspiration och utmaningar i att utveckla din verksamhet? Vi är en mötesplats för människor som är sugna på förändring och nyfikna på innovation. Dessutom är vi en landningsplats för företag i utveckling.

Innovation Park består i dagsläget av över 65 företag och organisationer med över 150 aktiva personer. Hos oss hittar du nya kompisar och kollegor i ett öppet och kreativt klimat med möjlighet att delta i aktiviteter, föreläsningar och evenemang. Det här tar dig till nya sammanhang och ger dig energi för att utveckla dig och ditt företagande framåt.

Finnas på Innovation Park

Det finns 4 olika sätt att finnas på Innovation Park: Startlab, Flex Space, Fixed Space eller Private Space. Hos oss finns också Coffice för arbete, fika och aktiviteter.

Closeup of notepad kept on table in empty conference room

Startlab är till för dig som jobbar med en idé men ännu inte har ett företag.

Du får ett passerkort som släpper in dig på Innovation Park på vardagar kl. 8.00 – 17.00.

För 100 kr/månaden får du kaffe, wifi, nya kompisar, kollegor och fredagsfrukost.

Gäller för dig som ännu inte startat företag eller har ett företag som fakturerar mindre än
30 000 kronor/år. Erbjudandet gäller i 6 månader.

Ett enkelt sätt att få tillgång till Innovations Park lokaler och aktiviteter.
Kortet är personligt och ger tillgång till Coffice och Open Office kl. 08:00 – 17:00. Dessutom möjlighet att utnyttja våra obokningsbara mötesrum. Wifi och kaffe ingår.

Fixed Space omfattar en möblerad arbetsplats i gemensamt ”landskap”, inkl. låsbar hurts samt wifi. Eget nyckelkort ger fri tillgång till lokalerna och tillgång till mötesrum. Kostnaden för uppkoppling till skrivare, kopiatorer, kaffemaskiner etc. under 2016 är 350 kronor/månad/person.

Från 13 kvm, för 1 – 2 pers. Rummet är låsbart och eget passerkort ger fri tillgång till lokalerna. Tillgång till mötesrum samt wifi och städning ingår. Kostnaden för uppkoppling till skrivare, kopiatorer, kaffemaskiner etc. under 2018 är 450 kronor/månad/person. Som hyresgäst är du medlem i Karlstad Innovation Park Ek för.


Företagen

Företagen som finns här jobbar med allt från tjänster till produktutveckling. Vi har en närhet till kunskap och kompetenser via Karlstads Universitet och massor av nätverk som kan vara till nytta för dig och din verksamhet.

INVESTERARE

Karlstad Innovation Park Ekonomiska Förening är ett initiativ som samfinansieras av Karlstads Kommun, Region Värmland och Landstinget i Värmland. Karlstad Innovation Park bedriver ett projekt ”Möjliggörare för hållbar och strategisk innovation” som finansieras genom Europeiska Unionen, Europeiska regionala utvecklingsfonden. Karlstad Innovation Park samarbetar med projektet Verksamt.se/Varmland som utvecklar ett digitalt verktyg som gör att man snabbt får en samlad bild över vilken hjälp som finns att få som företagare i Värmland.