Techtalk- Möt roboten Pepper - på plats!

“På höstens sista TechTalk får du möta roboten Pepper som kommer till Karlstad och experter inom AI, Machine Learning & robotisering/analytics från Compare-företaget Forefront Consulting. Vi ses på Skeppet i Inre hamn, det bjuds även på lättare lunch. Anmäl dig via länkarna nedan.

Hur kan tekniken bakom den humaniora roboten Pepper förbättra affärsnyttan och underlätta vardagen för företag och människor idag och i framtiden?

Den 4 december är Pepper på plats i Karlstad och du får möjlighet att komma nära den teknik som idag ligger i framkant för digital transformation.

Förutom Pepper får du även möta experter inom AI, Machine Learning & robotisering/analytics från Forefront Consulting som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och kunskap:

  • Camilla Arenhäll, en av Sveriges främsta inom AI-tekniken
  • Nils Larsén, Pepperexpert
  • Maria Englund, många års erfarenhet inom digital transformation och som vet vad som krävs för att nå framgång vid förändringar.

Kom och diskutera, inspireras och knyt nya kontakter med människor från olika branscher, studenter, företag och organisationer. Tipsa gärna kollegor/vänner/studiekompisar som du tror kan va intresserade av att komma.

Välkomna!”

FÖR VEM

För alla som är intresserade av digitaliseringen möjligheter.

TID

Du kan välja att anmäla dig till någon av följande tider:

kl.12.00 – 13.00 inkl lättare lunch Fullsatt!

kl.16.00 – 17.00

PLATS

Skeppet, Inre Hamn, Tullhusgatan 1a

KOSTNAD

Kostnadsfritt

 

Anmäl dig HÄR till kl. 16.