Kontakt
Kontakt
Kontakt
Kontakt

Vill du veta mer om hur Innovation Park kan vara någonting för dig? Kontakta oss så visar vi dig runt och luskar ut vilket sammanhang som skulle passa för dig.

Hitta TILL INNOVATION PARK

Till oss kommer du lätt med allmänna kommunikationer. Till exempel tar direktbussarna från Stora torget i Karlstad bara 10 minuter.

Hos oss

Hos oss finns massor av cykelställ men också parkeringsplatser. I närmiljön hittar du, förutom Karlstads universitet, flera olika restauranger, motionsspår och butiker.

Fredrik Lindroos

Fredrik Lindroos

VD

070-2787948
fredrik.lindroos@karlstadinnovationpark.se

Mitt namn är Fredrik Lindroos, jag är en kreativ social ledare med stort driv och VD här på Innovation Park.

Efter avslutad civilingenjörsexamen i Linköping med ett utbytesår i Köpenhamn började min yrkesbana på Scania i Södertälje. Jag arbetade i en rad olika roller och de sista åren i 2 olika chefsroller med personalansvar, ansvar för utvecklingen av Scanias ingående logistik till samtliga fabriker. Efter att ha lämnat Stockholm för att flytta åter Värmland med min familj har jag arbetat som chef för logistik- och försäljningsadministration för Rottneros

Jag har besökt USA i 3 längre sessioner, i den första arbetade jag med att undervisa ungdomar på bland annat UCLA i Los Angeles i programmering. I den andra besökte jag bland annat Facebooks huvudkontor och deras oerhört kreativa och inspirerande miljö.

Jag är gift med Kristina (Civilingenjör och projektledare inom NEXT projektet på Gruvöns bruk) och tillsammans har vi 2 barn.

På min fritid spenderar jag mycket tid med min familj och vänner och tränar löpning varannan dag. Jag har en stor passion för matlagning, att resa och gillar att sjunga och spela gitarr.

Anna-Karin Frykstedt

Anna-Karin Frykstedt

Samhällsanalytiker

070-2775564
anna-karin.frykstedt@karlstadinnovationpark.se

Jag har tidigare startat och drivit två företag samt varit marknadsansvarig för Värmlands Museum. Hela mitt yrkesliv har handlat om värdeskapande processer. Även här på Innovation Park är det min vardag. Eftersom jag är sociolog är samtalet tillsammans med analys mitt främsta verktyg för samskapande hållbara förändringsprocesser och strategier. Fråga mig om hur du kan vara en del i Startlab och hur du kan delta i Bolla. Fråga mig också hur du kan bli en del av Innovation Park Community som idébärare, företagare eller offentlig aktör.

Patrick Standfast

Patrick Standfast

Creative Director

070-2778309
patrick.standfast@karlstadinnovationpark.se

Jag har drivit företag inom musikindustrin och kommunikationsbranschen samt jobbat som marknadsförare. Detta har gett mig en stor erfarenhet av hur team utvecklar idéer och tar dem till marknaden. Jag har ett brinnande intresse för människors/företagares drivkrafter, vilket har gett mig ett gott öga för hur man designar processer (för idéutveckling) och hur man skapar strategier för hållbara koncept. Kontakta även mig om du på något sätt vill sitta hos oss på Innovation Park!

Annika Göransson

Annika Göransson

Projektadministratör

070-3945006
annika.goransson@karlstadinnovationpark.se

Anne Bernadette Åhl

Anne Bernadette Åhl

Kommunikatör

073-5024923
anne@karlstadinnovationpark.se

Maria Kvarnström

Maria Kvarnström

Projektledare Hagfors Innovation Park

070-6879662
maria.kvarnstrom@karlstadinnovationpark.se

Elin Tienvieri

Elin Tienvieri

Projektledare Arvika Innovation Park

073-0737161
elin.tienvieri@karlstadinnovationpark.se


Karlstad Innovation Park

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

fredrik.lindroos@karlstadinnovationpark.se