Kontakt
Kontakt
Kontakt
Kontakt

Vill du veta mer om hur Innovation Park kan vara någonting för dig? Kontakta oss så visar vi dig runt och luskar ut vilket sammanhang som skulle passa för dig.

Hitta TILL INNOVATION PARK

Till oss kommer du lätt med allmänna kommunikationer. Till exempel tar direktbussarna från Stora torget i Karlstad bara 10 minuter.

Hos oss

Hos oss finns massor av cykelställ men också parkeringsplatser. I närmiljön hittar du, förutom Karlstads universitet, flera olika restauranger, motionsspår och butiker.

 
Mats Williams

Mats Williams

VD

+46 706 27 49 42
mats.williams@karlstadinnovationpark.se

Som VD ansvarar jag för ledningsfrågor i verksamheten samt för ekonomi, avtal och andra ledningsfrågor.
Genom åren har jag jobbat mestadels med marknadsföring i allt från egna företag till multinationella storföretag, jag är fortfarande egenföretagare om än i väldigt liten utsträckning. De senaste åren har jag jobbat med att stärka regional konkurrenskraft såväl i Värmland som internationellt, genom utveckling av klusterorganisationer i teori och praktik.

Anna-Karin Frykstedt

Anna-Karin Frykstedt

Samhällsanalytiker

+46 702 77 55 64
anna-karin.frykstedt@karlstadinnovationpark.se

Jag har tidigare startat och drivit två företag samt varit marknadsansvarig för Värmlands Museum. Hela mitt yrkesliv har handlat om värdeskapande processer. Även här på Innovation Park är det min vardag. Eftersom jag är sociolog är samtalet tillsammans med analys mitt främsta verktyg för samskapande hållbara förändringsprocesser och strategier. Fråga mig om hur du kan vara en del i Startlab och hur du kan delta i Bolla. Fråga mig också hur du kan bli en del av Innovation Park Community som idébärare, företagare eller offentlig aktör.

 
 
Patrick Standfast

Patrick Standfast

Creative Director

+46 702 77 83 09
patrick.standfast@karlstadinnovationpark.se

Jag har drivit företag inom musikindustrin och kommunikationsbranschen samt jobbat som marknadsförare. Detta har gett mig en stor erfarenhet av hur team utvecklar idéer och tar dem till marknaden. Jag har ett brinnande intresse för människors/företagares drivkrafter, vilket har gett mig ett gott öga för hur man designar processer (för idéutveckling) och hur man skapar strategier för hållbara koncept. Kontakta även mig om du på något sätt vill sitta hos oss på Innovation Park!

Tony Wassmuth

Tony Wassmuth

Vaktmästare

+46 702 78 29 29
tony.wassmuth@karlstadinnovationpark.se

Jag gillar att skruva och mecka med det mesta från bilar till att flytta möbler. Här på Innovation Park har jag nytta av mina tidigare talanger inom flera olika yrkesområden som till exempel billackering, sanering och recond (något som kan komma väl till pass när man skall röja i köket …). Fråga mig om de flesta frågorna du har om Innovations Parks fysiska miljö så försöker jag hjälpa till med lösningar!

 

Karlstad Innovation Park

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

info@karlstadinnovationpark.se