Om oss

Utvecklas tillsammans med oss på Innovation Park 

Känner du att du och ditt företag skulle må bra av att finnas i en kreativ miljö där du får energi, inspiration och utmaningar i att utveckla din verksamhet? Vi är en mötesplats för människor som är sugna på förändring och nyfikna på innovation. Dessutom är vi en landningsplats för företag i utveckling.

Olika sätta att finnas på Innovation Park

Startlab 

Startlab vänder sig till dig som jobbar med en idé eller är helt nystartad som företagare. I början behövs en stor portion mod och energi för att utveckla sin idé vilket kan vara svårt när man sitter hemma vid köksbordet. Här har du tillgång till en flexibel arbetsplats under kontorstid, kaffe, kollegor och alla Innovation Parks forum.

Erbjudandet gäller i 6 månader och för dig som ej fakturerat mer än 30 tkr.
100 kr/mån

Flex/fixed?

Flex space:
Ett enkelt sätt att få tillgång till Innovations Park lokaler och aktiviteter.
Kortet är personligt och ger tillgång till Coffice och Open Office kl. 08:00 – 17:00. Dessutom möjlighet att utnyttja våra obokningsbara mötesrum. Wifi och kaffe ingår.

Fixed Space:
Omfattar en möblerad arbetsplats i gemensamt ”landskap”, inkl. låsbar hurts samt wifi. Eget nyckelkort ger fri tillgång till lokalerna och tillgång till mötesrum. Kostnaden för uppkoppling till skrivare, kopiatorer, kaffemaskiner etc. under 2016 är 350 kronor/månad/person.

Private Space

Från 13 kvm, för 1 – 2 pers. Rummet är låsbart och eget passerkort ger fri tillgång till lokalerna. Tillgång till mötesrum samt wifi och städning ingår. Kostnaden för uppkoppling till skrivare, kopiatorer, kaffemaskiner etc.