Starta & utveckla

Vi länkar samman näringsliv, akademi och offentlig sektor. Vi erbjuder anpassade processer till såväl nya entreprenörer som etablerade företag

Starta

Startlab

Startlab vänder sig till dig som jobbar med en idé eller är helt nystartad som företagare. I början behövs en stor portion mod och energi för att utveckla sin idé vilket kan vara svårt när man sitter hemma vid köksbordet. Här har du tillgång till en flexibel arbetsplats under kontorstid, kaffe, kollegor och alla Innovation Parks forum.

Erbjudandet gäller i 6 månader och för dig som ej fakturerat mer än 30 tkr.

100 kr/mån

Se filmen om StartLab

Boost

I Boost ger vi varandra energi och nya tankar kring specifika teman och frågeställningar. Det kan handla om marknadsföring, sälj, kommunikation eller paketering.

Boost vänder sig till dig som har en idé eller ett företag som du vill utveckla.

Vi garanterar att du går därifrån med massor av energi, nya bekantskaper och kunskaper.

The Great Journey

Är du professionell grafiker? Hobby musiker? Projektledare?programmerare? 

The Great Journey är en community där de möts och bygger digitala team för att utveckla en livskraftig Virtual Reality-upplevelse redo för marknadslansering. Upplevelsen kan vara ett spel, en nyttoprodukt, en utbildningsprodukt eller en kulturell upplevelse. Kom till oss så bygger vi ihop ett team, idégenererar och sedan bygger ni tillsammans en prototyp eller produkt.

Utveckla & inspireras

TechTalk

Under våren 2019 bjuder Compare in till 10 stycken TechTalks om hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Temat är olika varje gång, t.ex. drönare, Amazons intåg i Sverige, AI och 3D-printing. 

Mer info hittar du på www.compare.se

Start Up stories

Hur ser en startupresa ut? Vi bjuder in en erfaren entreprenör som ger sin Startup story och sedan delar vi klokskaper, utmaningar och erfarenheter bakom stängd dörr.

Bolla

Vill du testa en idé? Få nya inspel i din utmaning? Kört fast? Bra! Vi älskar utmaningar! Varje vecka samlar vi människor med olika kompetenser i en Bolla på Innovation Park. Det är avslappnat, informellt och tar bara 30 minuter. Du presenterar din idé för personer du vantligtvis inte träffar. Fler hjärnor = större kreativitet.

 

Filmen om Bolla (kort)Filmen om bolla (lång)

Kickstart Network

Kickstart Network Värmland är ett innovationsråd i Värmland som ser till att din idé direkt får det stöd den behöver för att utvecklas så snabbt och hållbart som möjligt. Tillsammans sitter vi inne på ett stort internationellt nätverk av kunskap, finansering, entreprenöriell erfarenhet och goda råd. Alla inskickade case behandlas konfidentiellt.