Student & nyfiken

Som student på Innovation Park möts du av Värmlands mest kreativa miljö, människor som vill förändra världen och möjligheter till exjobb, praktik eller extraknäck

STARTLAB

Startlab vänder sig till dig som jobbar med en idé eller är helt nystartad som företagare. I början behövs en stor portion mod och energi för att utveckla sin idé vilket kan vara svårt när man sitter hemma vid köksbordet. Här har du tillgång till en flexibel arbetsplats under kontorstid och alla Innovation Parks koncept. Erbjudandet gäller i 6 månader och för dig som ej fakturerat mer än 30 tkr.

Maila Anna-Karin

THE GREAT JOURNEY

The Great Journey är en utmaning för digitala team att utveckla en livskraftig Virtual Reality-upplevelse redo för marknadslansering. Upplevelsen kan vara ett spel, en nyttoprodukt, en utbildningsprodukt eller en kulturell upplevelse. Kom till oss så bygger vi ihop ett team, idégenererar och sedan bygger ni tillsammans en prototyp eller produkt.

Läs mer

EXOBB DELUXE

I vår kreativa miljö med massor av människor och bolag som vill förändra världen får ditt exjobb extra stuns.  Många studenter sitter i vårt StartLab och gör sitt exjobb, du är också välkommen! Du betalar 100kr via SWISH, då ingår kaffe, fredagsfrukost och mycket mer.

Maila Anna-Karin

MAKERS SPACE

Gör en prototyp eller ett projekt med hjälp av 3D skrivare, symaskiner, bandsågar, fräsar och digital utrustning.

Här utforskar du gränslandet mellan teknik, konst och hantverk och uppmuntra lekfullt meckande.

Läs mer