Karin Vangstad- ny VD på Innovation Park

Karin Vangstad- ny VD på Innovation Park

Karin Vangstad har utsetts till ny VD för Karlstad Innovation Park

Karin träder in i rollen som VD den 11 april.

Karin kommer närmst från rollen som affärsutvecklare på Drivhuset och har en spännande bakgrund med bred erfarenhet från varierade uppdrag genom arbetslivet. 

“Många känner mig som entreprenör, vilket stämmer bra men jag har också med mig en bakgrund av varierande roller och uppdrag som ägare/anställd i privata bolag, offentliga organisationer, och intresseorganisationer”

Hon kommer in i rollen med ett stort nätverk som inkluderar både politik, offentliga organisationer och företag lokalt, regionalt och internationellt.

Karin säger att något av det roligaste och mest stimulerande hon vet är att få skapa delaktighet hos många och att arbeta med riktigt bra människor i team mot gemensamma mål – och det är vi så klart mycket glada över!

Innovation Park och vår styrelse ser fram emot att tillsammans med Karin utveckla verksamheten, skapa innovationssamverkan och främja innovation i Värmland. 

Vill du komma i kontakt med oss av anledning rekryteringen, kontakta Therese Sundström therese@karlstadinnovationpark.se så förmedlar hon er vidare.