Social Innovation Värmland
SOCIAL INNOVATION
Värmland

Co-Days 12-14 februari
Kom hit och ta med dig jobbet – varva föreläsningar, nätverkande och jobb

Under Co-Days i februari kommer det att bubbla kring social innovation på Karlstad Innovation Park där människor från olika branscher, sektorer och organisationer möts gränsöverskridande för att tillsammans undersöka olika ämnen, teman och frågeställningar utifrån ett socialt hållbart och innovativt perspektiv. Syftet med Co-Days är att skapa en plattform för nya möten, ny kunskap och samarbeten som kan leda till fler sociala innovationer för ett mer hållbart Värmland.

Vi vill att du tar med dig ett öppet mindset redo att:
– Tillsammans med andra öka din kompetens och förståelse kring vad social innovation är och innebär.
 – Djupdyka i ämnen, frågeställningar eller utmaningar som du brinner lite extra för.
 – Växla att gå på workshop och aktiviteter med ditt vanliga jobb – använd Innovation Park som din arbetsplats under de här dagarna. Knyta nya kontakter och finna nya möjliga sektorsöverskridande partnerskap.
 – Öppna upp för nya arbetssätt att ta sig an utmaningar.
 – Välkomna det oväntade!


Datum:
 12-14 februari

Tider: Se program
Plats: Karlstad Innovation Park
Kostnadsfritt. Vi bjuder på frukostmacka alla dagar!

Har du frågor kan du kontakta:
 
anna-karin.frykstedt@karlstadinnovationpark.se

Anmäl dig här…

Info om anmälan 
– Det är ett begränsat antal platser. Anmäl dig nu!
– Vi rekommenderar verkligen att du är på Innovation Park i två eller tre dagar under Co-Days. Tid är nyckeln till ny kunskap och nya arbetssätt. Du får gärna ta med din dator och sitta och jobba i våra workspace-ytor under de här dagarna, så du binder dig inte till att gå på allt i programmet.
– Evenemanget är kostnadsfritt, men för att säkerställa att platserna används på rätt sätt kommer det att debiteras en no show-avgift om man inte kommer.

Vad är social innovation?
Social innovation handlar om att lösa samhällsutmaningar och skapa samhällsnytta. Det kan vara tjänster, metoder, produkter eller processer som ersätter eller förbättrar samhällsfunktioner eller initiativ från marknaden, för att förbättra människors levnadsvillkor antingen på ett lokalt, nationellt eller globalt plan.Processgruppen Social innovation Värmland:

Anna-Karin Frykstedt, Karlstad Innovation Park
Anna Stålhammar, Region Värmland
Ann-Kristine Johansson, Coompanion Värmland
Elin Tienvieri, Arvika Innovation Park
Pernilla Åberg, Nätverket Värmlands Idéburna och Överenskommelsen Värmland
Sandra Dalåsen, Compare

         

Tidigare Social innovation Värmland

       

Mötesplats Social innovation Värmland är igång!

Nu har vi startat upp mötesplats Social Innovation Värmland med närmare 100 personer på plats. Vi har haft spännande dialoger om hur vi tillsammans kan skapa ett mer socialt hållbart Värmland. Tack alla som deltog!
Nästa steg är Co-Days 12-14 februari här på Karlstad Innovation Park. Mer info kommer inom kort.

David Hanley, 
Shine

David är en av de som anmält sig till mötesplats Social Innovation Värmland. Hans förväntningar är att träffa andra aktörer som också jobbar med att lösa samhällsutmaningar.

Linda Häggkvist,
Föräldrastödet i Värmland 

Jag har en förhoppning att genom Social Innovation Värmland kunna träffa människor som är motiverade och engagerade. Inte bara att man har fått ett uppdrag på sitt skrivbord utan att man vill förändra och ser att det finns behov, att vi måste förändra för att vi ska må bra i Värmland.