Innovation Park söker Innovationsledare samt tjänstedesigner

Innovation Park söker Innovationsledare samt tjänstedesigner

VI SÖKER…

Till vår verksamhet söker vi 

  • 1st Innovationsledare 100%
  • 1st Tjänstedesigner 50%

Kontinuerlig innovation och att vi hela tiden stärker den värmländska entreprenörskulturen är nyckeln till långsiktigt hållbarhet och konkurrenskraft för oss värmlänningar och vårt näringsliv. 

Vårt motto är att vi hjälper DOERS att göra världen bättre. Vi älskar människor som poppar idéer, men, de vi verkligen kan stötta är våra doers – de som poppar en idé men sen genomför den, med allt vad det innebär. Du behöver vara en doer; ibland innebär det att våga boka ett möte med landshövdingen, ibland att åka till brädgården för att köpa brädor för att Karlstad Street art ska bli av, och, det behöver hända idag, det viktiga är att vi förflyttar oss mot målet. 

I Innovation park sker samskapande, aktiviteter, föreläsningar och evenemang. I den kreativa miljön möter du en mix av etablerade företag, startups och människor med idéer. Vi möter många som suttit hemma vid köksbordet med sin idé men som sen sätter sig i våra miljöer och där får en väldig fart på sin idé. 

Vad gör innovation park?

Innovation Park länkar samman näringsliv, akademi och offentlig sektor. Vi erbjuder anpassade processer till såväl nya entreprenörer som etablerade företag. Hos oss finns företag/organisationer som vill växa i samverkan med andra företag, forskare och samhälle.

Innovationsledare

Som innovationledare utmanar, stärker och accelererar du tillsammans med resten av vårt team människor med idéer och företag, organisationer och civilsamhälle som vill och behöver utvecklas. 

Vi tror att du är en kreativ nätverkare som gillar att få människor att arbeta tillsammans och gillar att se när produkter, tjänster och människor utvecklas. Vi tror att du har god vana av att arbeta i kreativa och förbättrande processer som t.ex. Lean startup. Du gillar att ordna evenemang och olika former av träffar där människor möts och tillsammans skapar framtiden. 

Du kommer att vara en viktig del av etableringen av Kristinehamn Innovation Park – det innebär att du bör vara beredd på att 1 dag i veckan arbeta därifrån.

Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät i näringslivet. 

Tjänstedesigner

Som tjänstedesigner bidrar du till etableringen av ett tjänsteinnovationslabb i Värmland där vi tillsammans utvecklar framtidens tjänster. Här arbetar du först uppsökande för att finna lämpliga förbättringsområden, du driver sedan en kreativ kunddriven affärsutvecklande process för att tillslut landa i implementering av föreslagen lösning. 

Sök jobbet

Eventuella intervjuer sker löpande.

Rekryteringen är en projektanställning för perioden 2021-01-15 till och med 2022-12-31

Sista ansökningsdag är 4/1 2021

Ansök via mejl: hej@karlstadinnovationpark.se

Tjänsten delfinansieras med medel från EU samt Region Värmland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *